REKLAMI GEÇ

Polisten birbiri ardına uyuşturucu operasyonları

Polisten birbiri ardına uyuşturucu operasyonları

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı. Gerçekleştirilen baskınlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 18 zahir taciri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2022 Pazartesi, 15:47

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, son bir hafta içinde önemli operasyonlara imza attı.

Polis, kara yolu ile kente uyuşturucu getirileceği bilgisinin alınmasının ardından harekete geçti. Zehir tacirlerinin bulunduğu iki aracı takibe alan polis, il sınırlarına girdikten sonra durdurdu ve arama yaptı.

Termos içine zulalanmış halde 309 gram skunk maddesi ele geçiren polis, vites kutusu altındaki bölgeye gizlenen tabanca ve mermiler de buldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

Bir diğer operasyonda da kente uyuşturucu getirdiği değerlendirilen bir araç durduruldu, Yapılan aramada 1 kilogram skunk maddesi ele geçirildi, gözaltına alının bir zanlı tutuklandı.

Polis, 20-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında da çok sayıda zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Baskınlarda, çok miktarda satışa hazır esrar ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı