REKLAMI GEÇ

Polisten kaçakçılık operasyonları: 9 gözaltı

Polisten kaçakçılık operasyonları: 9 gözaltı

Denizli’de polis, tütün, alkol ve emtia kaçakçılığına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 4 şüpheliyi ellerindeki kaçak ürünlerde yakaladı. Ayrıca kentte kaçak kazı yapan 5 şüpheli kazı yaptıkları malzemeler ile birlikte gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2020 Pazartesi, 13:37

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kente son bir haftada kaçakçılık yapanlara yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler, kentte tütün ve tütün ürünleri, emtia ve alkollü içki kaçakçılığına yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilere ait depo ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 2 bin dolma sigara, 34 kilogram kıyılmış tütün, şişelenmiş 130 adet 547 litre sahte rakı, şarap ve votka, 42 sahte TAPDK Bandrolü ve 20 adet alkol imalatında kullanılan hortum, huni, kapak basma makinesi anason yağı ele geçirildi.

KAÇAK KAZI YAPARKEN YAKALANDILAR
Öte yandan ekipler, kentte ismi açıklanmayan bin sit alanında kaçak kazı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda sit alanı içerisinde kültür varlıklarına zarar verecek ve tahrip edecek şekilde kaçak kazı yaptığı belirlenen 5 şüpheli malzemeler ile birlikte yakalandı. Şüpheliler gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı