REKLAMI GEÇ

Polisten prefabrik çetesine baskın

Polisten prefabrik çetesine baskın

Vatandaşların hayallerini çalan dolandırıcılık şebekelerine prefabrik çetesi de eklendi. Polis, vatandaşlarla prefabrik ev yapımı için anlaşma yapan, paranın bir kısmını aldıktan sonra kayıplara karışan şebekenin 2 üyesini yakaladı. Şüphelilerden biri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2022 Pazartesi, 17:44

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, prefabrik ev dolandırıcılığı olaylarında yaşanan artışın ardından harekete geçti. Geniş çaplı soruşturma yürüten Denizli polisi, operasyonlara Ankara’yı da ekledi.

Yürütülen soruşturmada şebeke üyelerinin internet üzerinden prefabrik ev ilanları aralığı ile vatandaşlarla anlaştığı, ev hayali kuran vatandaştan elden ya da havale yöntemiyle bir miktar para aldıklarını belirledi. Zanlıların bu aşamadan sonra ev bekleyenlerin telefonlarına çıkmadığı ve dolandırdığı belirlendi.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, Denizli merkez ve Ankara’da belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Gözaltına alınan prefabrik çetesinin 2 üyesi Denizli’ye getirildi. Burada adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı