REKLAMI GEÇ

Polisten ‘torbacı’ operasyonu: 9 gözaltı

Polisten ‘torbacı’ operasyonu: 9 gözaltı

Denizli’de narkotik polisleri, torbacılara yönelik gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Operasyonlarda 2 bin 24 kullanımlık bozai ele geçirildi. Öte yandan kentte son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında toplam 24 kişi yakalandı, 12’si cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2021 Pazartesi, 17:50

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan kişiler ile torbacı olarak tabir edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda, 2024 kullanımlık sentetik kannabinoid maddesi (bonzai), hassas terazi ile çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklandı.

SON BİR HAFTADA 12 KİŞİ TUTUKLANDI
Öte yandan, ekiplerin kentte  son bir haftada düzenlediği farklı uyuşturucu operasyonlarında topla 24 kişi gözaltına alındı, şüphelilerden 12’si çıkarıldığı mahkemede cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda yapılan aramalarda toplam 3.130 kullanımlık sentetik kannabinoid maddesi, 2 hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı