REKLAMI GEÇ

Polisten uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe

Polisten uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri 23-29 Kasım tarihleri arasında başarılı operasyonlara imza attı. Operasyonlarda 26 zehir taciri yakalandı, 10’u tutuklandı. Yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2020 Pazartesi, 17:31

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı.

Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirip sattıkları ihbarı alınan zanlılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 10 bağımlıya zehir sattığı belirlenen 2 zanlı, 2 ayrı operasyonda gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

OTOBÜS TERMİNALİNDE OPERASYON
Bir diğer operasyon ise otobüs terminalinde gerçekleştirdi. Aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu zanlılara yönelik soruşturmanın tamamlanmasının ardından terminalde şok operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 2’si yabancı uyruklu 8 şüpheli gözaltına alındı, 2 yabancı uyruklu zanlı tutuklandı.

CHACO AFFETMEDİ
Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirildiği ihbarı alınan bir araç polis ekipleri tarafından durduruldu. Narkotik arama köpeği Chaco araç içinde yaptığı aramada, oto teybi arkasına gizlenmiş eroini buldu. Araçta bulunan ve gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

26 GÖZALTI 10 TUTUKLAMA
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 operasyon ile birlikte başka baskınlara da imza attı. 23-29 Kasım tarihleri arasında uyuşturucu ticareti yapma suçlamasıyla 26 zanlı gözaltına alındı, bunlardan 10’u tutuklandı.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyonlarda 142 gram metamfetamin, 60 gram eroin, 8 gram esrar, 2 gram sentetik kannabinoid, 54 adet sentetik ecza hap, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, tabanca ve tüfeğe ait 23 adet mermi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı