REKLAMI GEÇ

Ramazan hırsızları yakalandı

Ramazan hırsızları yakalandı

Ramazan nedeniyle vatandaşların teravih namazına gitmesini fırsat bilen ve açık bırakılan pencerelerden girdikleri evlerde hırsızlık yaptığı belirlenen 5 şüpheli yakalandı. El konulan malzemeler sahiplerine teslim edildi, mahkemeye çıkarılan zanlıların tamamı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 12:24

Ramazan ile birlikte hırsızlar da mesai saatlerini vatandaşların namazda oldukları sürelere ayarladı. Bağbaşı, Başkarcı, Hallaçlar, Karaman ve Güzelköy’de gerçekleştirilen hırsızlıkların teravih namazı saatine denk gelmesi, polisi de bu yönde harekete geçirdi.

Vatandaşların ifadeleri, hırsızlığın gerçekleştiği bölgelerdeki kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından zanlıları tespit eden Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, vatandaşları canından bezdiren hırsızları son işlerinde suçüstü yakaladı.

Hırsızlık zanlıları Ö.K. M.G. M.A. O.Ü. ve B.Ç. girdikleri son evde soygun yapamadan yakayı ele verdi. Suçüstü yakalanan hırsızlık zanlılarının, sorgularında gerçekleştirdikleri hırsızlık olaylarını da itiraf ettiği öne sürüldü. Zanlıların gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda çok miktarda çalıntı malzemeye el kondu.

Çalıntı mallar sahiplerine teslim edilirken, zanlılar adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlıların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

denizli-ramazan-ayinda-hirsizlik-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı