REKLAMI GEÇ

Rektör bu isimler yok diyor, listeleri açıklamıyor

Rektör bu isimler yok diyor, listeleri açıklamıyor

Pamukkale Üniversitesi’nde açığa alınan 19’u akademisyen, 24’ü idari personel 43 kişinin isimleri üzerindeki soru işaretleri bir türlü kalkmıyor. Ulaştığımız tüm kaynakların birleştiği ortak isimlerin listede yer olmadığını danışmanı aracılığıyla ileten Rektör Hüseyin Bağcı, savcılığa bildirilen listeyi kamuoyu ile paylaşmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 11:36

FETÖ soruşturması kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nde 19’u akademisyen 43 kişinin açığa alınmasının ardından tüm dikkatler bu kuruma çevrildi. PAÜ’de açığa alınan isimler üzerindeki soru işaretleri bir türlü kalkmazken, ulaştığımız tüm kaynaklar üniversitenin önemli kademelerinde bulunan isimleri işaret etti.

Ancak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, açığa alınan akademisyenlerin listesini bir türlü açıklamıyor. PAÜ’den konuyla ilgili resmi hiçbir açıklama yapılmazken, Rektör, Denizli Haber ile danışmanı aracılığıyla gayri resmi olarak bağlantıya geçti, üniversite camiasının konuştuğu bu isimlerin listede yer almadığını ileri sürdü.

Rektör’ün listeyi açıklamaması nedeniyle Pamukkale Üniversitesi’nde açığa alınan akademisyenler ile ilgili soru işaretleri ise bir türlü kalkmıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı