REKLAMI GEÇ

Restorandaki yangın, büyük bir patlamayla başlamış

Restorandaki yangın, büyük bir patlamayla başlamış

Cankurtaran Mahallesi’ndeki Honaz Milli Parkı girişinde bulunan bir restoranda üç kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına büyük bir patlamanın neden olduğu öğrenildi. Yangından kurtulan dördüncü kişi, yangından önce büyük bir patlama olduğunu söyledi. Yangında Ahmet Dedeşin ile İran uyruklu iki kadın yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2021 Cuma, 00:12

Honaz dağı Milli Parkı girişindeki restoranda akşam saatlerinde üç kişinin yaşamını yitirdiği yangınla ilgili inceleme sürüyor. Yangından kurtulan dördüncü kişinin ifadesine göre, yangından önce büyük bir patlama oldu.

İddiaya göre, salgın nedeniyle kapalı olan restoranın bekçisi Serhan Sümer ve arkadaşları restorana geldi.

Ahmet Dedeşin ve iki İran uyruklu kadın içeride soba yakmak için kalırken, Serhan Sümer, araçtan eşya almak için gitti. Bu sırada yaşanan patlamanın hemen ardından alevler her yeri sardı.

Honaz Milli Parkı girişinde bulunan bir restoranda üç kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına büyük bir patlamanın neden…

Denizli Haber paylaştı: 25 Şubat 2021 Perşembe

Sümer’in haber vermesiyle olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Yangın tamamen söndürüldü ancak Ahmet Dedeşin ile İran Uyruklu olduğu öğrenilen ancak isimleri henüz öğrenilemeyen iki kadın yaşamını yitirdi.

Yangına, mutfaktaki tüpten kaynaklanan bir kaçağın mı, soba yakılırken kullanılan parlayıcı bir maddenin mi neden olduğu araştırmanın sonucunda ortaya çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı