REKLAMI GEÇ

Saniye saniye DEHŞET anı

Saniye saniye DEHŞET anı

Bir grubun silahlı kavgasında, kaldırımda yürüyen iki masum vatandaş yaralandı. Ölümden dönen kişilerin vurulma anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Sırtından yaralanan genç ise herkesin elinde silah bulunduğunu ve güvenliğin arttırılmasını gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2008 Salı, 01:00

Denizli’de bir grubun silahlı kavgasında kaldırımda yürüyen iki masum vatandaş yaralandı. Ölümden dönen kişilerin tabanca ile vurulduğu an güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sırtından yaralanan genç ise herkesin elinde silah bulunduğunu ve güvenliğin arttırılmasını gerektiğini söyledi. Olay, dün saat 17.00 sıralarında Valilik binası karşısındaki Doktorlar Caddesi girişinde bulunan Konak İş Merkezi önünde meydan geldi. Şehrin en işlek ve kalabalık caddesinde meydana gelen olayda, üç kişi arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan üç kurşundan birisi, kaldırımda yürüyen ve mağazanın vitrinindeki ayakkabılara bakan Hüseyin Koparan’ın (19), sırtına ve yine kaldırımda yürüyen Metin Tuncer’in (52) kasığına isabet etti. Hüseyin Koparan’ın sırtından vurulma anı iş merkezinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamera iki kişinin kavgası sırasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşunun Hüseyin Koparan’a isabet ettiğini gösteriyor. Diğer bir kamerada kaydedilen görüntü ise kavganın ardından tabancalı bir kişinin başka bir kişi tarafından kovalandığını gösteriyor. Olay yerinde yaralanan Hüseyin Koparan, sırtına isabet eden kurşunla yaralanıyor ancak ne olduğunu anlayamıyor. Birkaç dakika sırtını tutarak ayakta kalan genç, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Koparan’la birlikte hastaneye götürülen diğer yaralı Metin Tuncer, tedavisinin ardından taburcu edildi. Koparan’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavganın olduğunu yerdeki üç adet boş kovanı ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemek üzere aldı. Polis, güvenlik kamerasındaki görüntüler doğrultusunda saldırganı aramaya başladı.

Biri bunlara dur desin

Hüseyin Koparan, vitrinde ayakkabı bakarken sırtında bir sıcaklık hissettiğini söyleyerek, “Kaldırımda yürürken vitrindeki ayakkabılar dikkatimi çekti. Bakmak istedim, bu sırada kavga olduğu gördüm, sırtımda bir sıcaklık ve acı hissetim, ne olduğunu anlayamadım. Kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşun bana isabet etmiş. Kurşun delip geçmiş, ölebilirdim. Bu tür insanlar yüzünden benim gibi masum vatandaşlar ölüyor ve yaralanıyor. Bunları önlenmesini istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı