REKLAMI GEÇ

Satamadan yakalandılar

Satamadan yakalandılar

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonlarda 852 ecstacy hap ve son dönemde kullanımı yaygınlaşan 28 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 09:57

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Yapılan aramalarda, 852 adet ectasy hap ve şans oyunu kağıtlarına sarılı vaziyette 65 ayrı paket halinde satışa hazır hale getirilmiş 28 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyonlarda 3 kişi de gözaltına alındı. Haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli işlem başlatılan zanlılardan 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada uyuşturucu satışına yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı