REKLAMI GEÇ

Şehir magandaları bir aracın yolunu kesip sürücüsünü kafasından vurdu

Şehir magandaları bir aracın yolunu kesip sürücüsünü kafasından vurdu

Bozkurt’ta iki araçla Mustafa K. isimli vatandaşın yolunu kesen 2’si kadın 8 maganda, araç durmayınca arkadan ateş açtı. Kafasına mermi isabet eden Mustafa K. hastaneye kaldırıldı. JASAT ekipleri tarafından yakalanan magandalardan biri tutuklandı, 7’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2021 Çarşamba, 10:32

Olay, 27 Eylül günü Denizli-Ankara Karayolu Bozkurt ilçesi yakınlarında yaşandı. Kendine ait araç ile seyir halinde olan Mustafa K, Bozkurt’a yaklaştığı sırada yolu 2 araç tarafından kapatıldı. Araçların yanında bulunan bir kişi Mustafa K’nın durması yönünde işaret etti ancak Mustafa K, durmayıp yoluna devam etti.

DURMAYINCA ATEŞ AÇTI
Yol kesen magandalar araç durmayınca, Mustafa K. ve kardeşi Ramazan K’nın bulunduğu araca arkasından ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri arka camı kırarak Mustafa K’nın kafasına isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Mustafa K’yı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

HEPSİ EĞLENCE MEKANI ÇALIŞANI
Olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatan Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Mustafa K’nın yolunu kesen şüphelilerin bir eğlence mekanı çalışanları Murat Şefik Ç.(25), Kamil B.(21), Yağmur D.(21), Barış G.(25), Gamze D.(22), Mehmet Şah E. (44), Kağan Süleyman E.(27) ve Mahir A.(39) olduğunu tespit etti.

Çeşitli suçlardan suç kayıtları olduğu da öğrenilen şüpheliler JASAT ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden Murat Şefik Ç. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

ali   -  Bağlantı 30 Eylül 2021, 09:14

terör örgütü gibi hem yol kesecekler ,adam vuracaklar , adli kontrol şartıyla serbest bırakılacaklar .nasıl bir adalet .bir ekmek bir tek baklava çalan cezaevinde çürüyecek.

Erkan Kozak   -  Bağlantı 29 Eylül 2021, 11:57

Haberi maganda dehşeti olarak vermişsiniz. 3 kişi den fazla bir araya gelip anlaşmalı eylem yapanları çeteden soruşturma açılıyordu. Bu olay hafife alınacak , maganda olayı değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı