REKLAMI GEÇ

Şehit polis memleketine uğurlandı

Şehit polis memleketine uğurlandı

Trafik kazasında şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Mahmut Sarıtaş için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Görev şehidi Mahmut Sarıtaş’ı eşi ve 3.5 yaşındaki oğlu Furkan polis selamı ile uğurladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2016 Cumartesi, 15:27

Merkezefendi’de gece saat 00.42 sıralarında meydana trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Mahmut Sarıtaş, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Manisa’nın Salihli ilçesine uğurlandı.

sehit-polis-toren-4

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde 2011 yılından beri Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş için düzenlenen cenaze törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Vekili Ali Cergibozan, CHP Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, eşi Günnur Sarıtaş, babası Türkeli Sarıtaş, 3,5 yaşındaki oğlu Furkan ile vatandaşlar katıldı.

sehit-polis-toren-3

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan törende, görev şehidi polis memurunun özgeçmişi okundu. Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, törende yaptığı konuşmasında, “Bu topraklar için çok şehit verdik. Şehitlerimizin kanıyla kazanılan ve bize emanet edilen bu vatanı korumak için, gerekirse canımızı feda ediyoruz, şehitler veriyoruz. Polis memuru Mahmut Sarıtaş da görevini yaparken geçirdiği kaza sonucu şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet, babası, eşi ve yakınlarına da başsağlığı dilerim” dedi.

sehit-polis-toren-8

BABASINI POLİS SELAMIYLA UĞURLADI
Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene katılan baba Türkeri Sarıtaş, oğlunun aniden gelen şehit haberi ile yaşadığı şok ve üzüntüden ayakta durmaktan zorlanırken, eşi Günnur ile 3,5 yaşındaki oğlu Furkan’ın tören boyunca polis selamı vermesi dikkat çekti. Şehit Mahmut Sarıtaş, meslektaşları tarafından gözyaşları içinde toprağa verilmek üzere memleketi Manisa’nın Salihli ilçesine uğurlandı.

sehit-polis-toren-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı