REKLAMI GEÇ

Şehit polisimiz Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polisimiz Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Bingöl’de PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 6 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Denizlili polis memuru Osman Eray Karademir, yan yana şehit olduğu Oğuz Sünbül ile birlikte Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin hemşire eşi ve 10 günlük bebeği yürekleri dağladı, Denizli’den gidenler ile Ankaralılar şehitlere sahip çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2016 Çarşamba, 18:48

Önceki gün akşam saatlerinde Bingöl’de PKK’lı teröristlerin zırhlı çevik kuvvet aracına yönelik düzenlediği bombalı saldırıda 6 polis şehit olmuş, aralarında Denizlili Osman Eray Karademir’in de bulunduğu 4 polis de yaralanmıştı. Ağır yaralanan Osman Eray Karademir, yapılan tüm müdahaleye rağmen dün sabah saatlerinde kurtarılamamış ve şehit düşmüştü.

ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Acıpayamlı olan Şehit Polis Osman Eray Karademir, ailesinin Ankara’da yaşaması nedeniyle burada son yolculuğuna uğurlandı. İkindi vakti Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, şehit polis Osman Eray Karademir ve yan yana şehit düştüğü polis memuru Oğuz Sünbül’ün yakınları ile vatandaşlar katıldı.

GÖZYAŞI SEL OLDU
Cenaze töreninde şehit polislerinin yakınlarını sakinleştirmek mümkün olmadı. Şehit Polis Osman Eray Karademir’in Bingöl’de hemşire hemşirelik yapan eşi 10 günlük bebeği ile eşini son yolculuğuna uğurladı.

denizli-sehit-osman-eren-karademir-son-yolculuguna-ugurlandi-1

Şehit polisler Denizlili Osman Eray Karademir ile Oğuz Sünbül, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ankara’da son yolculuklarına uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı