REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da çuval içinde iki ceset bulundu

Serinhisar’da çuval içinde iki ceset bulundu

Serinhisar’da, üç aydır kirada oturdukları, akrabalarına ait evin bahçesine soğan dikmek için çapa yapan Ahmet Ali Özboy ve eşi Fatma Özboy çifti, çuval içinde iki ayrı cesede ait kemik parçaları buldu. Kemiklerin kime ait olduğunu araştıran jandarma, olayı aydınlatmak için soruşturma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2016 Salı, 18:54

Ramazan ÇETİN / (DHA)
Yüreğil Mahallesi Yüreğil Sokak’ta kiraladıkları evde üç aydır oturan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özboy’un eşi Fatma Özboy, evin bahçesinde soğan dikmek için çapa yapmaya başladı. Bahçenin kenarında çam ağacının bulunduğu yerde çapaya bir çuval takıldı.

denizli-serinhisar-cuvaldan-cesetler-cikti-2

Fatma Özboy bunun üzerine eşine haber verdi. Topraktan çuvalı çeken çift, içini kontrol edince kemik parçaları olduğunu gördü. Önce hayvan kemiği sanan, ancak insan kafatasını görünce şok olan çift, jandarmaya haber verdi.

denizli-serinhisar-cuvaldan-cesetler-cikti-1

ADLİ TIP MORGUNA GÖNDERİLDİ
Olay yerine gelen jandarma, bahçede inceleme yaptı. Ardından kemik parçalarını, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna gönderdi. Kemiklerin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Cesedi bulun çift ile komşuların ifadesine başvuruldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

denizli-serinhisar-cuvaldan-cesetler-cikti-3

EV 1 YILDIR BOŞTU
Kemlikleri bulduklarında dehşete düştüklerini belirten Ahmet Ali Özboy, “Bu evde daha önce babam oturdu. Ancak ev bir yıldır boştu. Ben de üç ay önce gelip yerleştim. Eşim soğan dikmek için bahçede çapa yaparken, toprağın altından çuval takılmış. Çuvalı çekince kemikleri görmüş. Ben gelip baktığımda kafatasını görünce insan kemiği olduğunu anlayıp jandarmayı aradım. Cesetlerin üzeri taşlarla kapatılıp, varil konmuş. Kim olduklarını hiç kimse bilmiyor. Fail kimse bulunsun, biz üç aydır buradayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı