REKLAMI GEÇ

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ NEHİRDE CAN VERDİ

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ NEHİRDE CAN VERDİ

Denizli Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Abdürrezzak Çamurlu, Pazar günü, Menderes Nehri’nin Buldan Yenicekent Beldesi’nden geçen bölümünde boğularak hayatını kaybetti. Serinlemek için nehre giren Çamurlu, ailesinin gözleri önünde suda boğuldu.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2010 Pazartesi, 16:44

Denizli Devlet Hastanesi’nin 46 yaşındaki Müdür Yardımcısı Abdürrezzak Çamurlu, serinlemek için girdiği Menderes Nehri’nde boğularak hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Çamurlu, Pazar günü ailesiyle birlikte Buldan’a bağlı Yenicekent Beldesi’ne gitti. Kasaba merkezinde, ailesi ile biraz dolaştıktan sonra piknik yapmak için Menderes Nehri kenarına giden Çamurlu, serinlemek için Menderes Nehri’ne girdi. Çamurlu, ailesinin gözleri önünde boğularak hayatı kaybetti. Çamurlu’nun cansız bedeni ise olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkartıldı. Çamurlu’nun ölümü Denizli Devlet Hastanesi çalışanlarını yasa boğdu.

Abdürrezzak Çamurlu için Denizli Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene Denizli Milletvekili Op. Dr. Mithat Ekici, Denizli Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, başhekim yardımcıları, hastane doktorları, hemşireleri ve çok sayıda personel katıldı. Törende konuşma yapan Başhekim Canural, “Tüm güzel sözleri tam anlamı ile hak eden ve insanlara yardımcı olmak için gayret eden çalışkan bir kardeşimizdi. Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin” dedi. Denizli Milletvekili Mithat Ekici, “Hiç beklenmedik bir anda hayatını kaybeden kardeşimiz için büyük üzüntü içindeyiz. Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu. Denizli Devlet Hastanesi’nde, 1999 yılından bu yana müdür yardımcısı olarak görev yapan Abdürrezzak Çamurlu, bugün, öğle namazına müteakip, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından, İlbadı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Abdürrezzak Çamurlu’nun Özgeçmişi
1964 yılında Iğdır’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Iğdır’da, lise öğrenimini ise Van’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler ve İşletme Bölümü’nde lisans eğitimi aldı. 1992 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanlığı’nda muhabere polis memuru olarak görev yaptı. Çamurlu, 1999 yılından beri, Denizli Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi’nde, müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Çamurlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı