REKLAMI GEÇ

Sevgilisinin gazinoda çalıştığını öğrenen kişi arkadaşlarıyla mekanı bastı

Sevgilisinin gazinoda çalıştığını öğrenen kişi arkadaşlarıyla mekanı bastı

Bekilli’de sevgilisinin gazinoda çalıştığını öğrenen genç, arkadaşlarıyla birlikte silahlarla gazinoyu basıp, etrafa rastgele ateş açtı, 4 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı. 7 kişinin gazinoyu basarak terör estirdikleri anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2021 Cumartesi, 11:10

Olay, geçtiğimiz 9 Ağustos’ta Bekilli’deki bir gazinoda yaşandı. İddiaya göre gazinoya eğlenmeye giden Muhammet M. (36), sevgilisi 21 yaşındaki Rümeysa Ö’yü konsomatris olarak çalıştığını gördü. Sevgilisini götürmek isteyen Muhammet M. ile gazino sahibi arasında tartışma çıktı. Muhammet M. gazinodan çıkartılınca bu kez de yanında 6 arkadaşıyla birlikte ellerinde pompalı tüfeklerle geri döndü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Gazinoyu ellerinde pompalı tüfeklerle basan 8 kişinin estirdiği terör anları işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Gazino içinde ellerinde tüfek olan 3 kişi ile çalışanlar arasında çatışma yaşandı. Yaşanan dehşet anlarında müşteriler kurşunlara hedef olmamak için masa altlarına saklanmaya çalıştı. Ellerinde silah olan 4 kişi, gazino sahibi ve çalışanlardan 3 kişiyi bacaklarından vurup, yaraladı. Etrafa rast gele de defalarca ateş açan kişiler gazinodan ayrıldı.

JASAT YAKALADI
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 4 kişi, Denizli Devlet Hastanesinde tedavi alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişinin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen JASAT, Bekilli Jandarma Komutanlığı ekipleriyle operasyon yaparak 8 kişiden 6’sını yakalayıp, gözaltına aldı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ ARANIYOR
Adliyeye sevk edilen 6 kişiden Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanırken, Kemal D. (21) ve Rümeysa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili Muhammet M. ile Zeyni K. aranıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı