REKLAMI GEÇ

SİBEL AKIL HASTASI MI?

SİBEL AKIL HASTASI MI?

Gurbetçi Sibel Bilgin olayında sular durulmuyor. Baba “Kızımın akıl sağlığından endişe ediyorum” diye cumhuriyet savcılığına başvurdu. Gurbetçi Sibel şimdi sağlık kontrolünden geçiriliyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2010 Cumartesi, 17:39

Sibel Bilgin’in annesi Fatmana ve babası Süleyman Bilgin, kızlarının Danimarka’da bir hastanede psikolojik tedavi gördüğünü, bu nedenle akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürüp Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, muayene edilmesini istedi. Cumhuriyet savcılığı da olayla ilgili soruşturma kapsamında Sibel Bilgin’in akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için hastaneye sevk edilip, kontrol edilmesini uygun buldu. Bunun üzerine Sibel Bilgin polis nezaretinde Servergazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Psikiyatri doktoru Sevil Altınkılıç, yaptığı kontrol sonrası Sibel Bilgin’i ileri tetkik için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi. Doktor Altınkılıç, Sibel’in annesi Fatmaana Bilgin ve babası Süleyman Bilgin’den de kızları hakkında bilgi alıp, kullandığı ilaçları ve gördüğü tedaviyi öğrendi. Doktor Altınkılıç, Sibel Bilgin’in akli dengesinin yerinde olup olmadığının Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir heyet tarafından yapılacak kontrol sonrası belirleneceğini söyledi.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI
Bu arada, Sibel Bilgin ve Bayram Karabulut’un 2 hafta sonra yapılacak olan düğün için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Sibel Bilgin’in ayrıca yeni pasaport alabilmek için Danimarka Konsolosluğu’na başvurduğu da öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı