REKLAMI GEÇ

Sibel olmadan asla

Sibel olmadan asla

Genç kızın izine hala rastlanamadı, ailesi Danimarka’ya dönmüyor

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2010 Pazartesi, 17:54

Beş gün önce, annesi ve teyzesiyle temizliğe gittiği dedesinin evinden ayakkabılarını bile giymeden ortadan kaybolan 20 yaşındaki Sibel Bilgin’in izine hala rastlanamadı. Sibel’in annesi Fatmaana Bilgin ve babası Süleyman Bilgin, kızlarının kuzeni B.K. tarafından kaçırıldığı iddiasını yineledi. Süleyman Bilgin, “Bu işin peşini bırakmayacağız. Kızımızın hayatından endişe ediyoruz. Kızımız olmadan Danimarka’ya dönmeyeceğiz” dedi.

Danimarka’nın Randers kentinde doğup büyüyen Sibel Bilgin, ailesiyle birlikte 1 ay önce Denizli’ye tatile geldi. Sibel Bilgin, 14 Temmuz Çarşamba günü de anne ve teyzesiyle Kirişhane Mahallesi’ndeki dedesinin evine temizliğe gitti. Burada annesi Fatmaana Bilgin ve teyze Şefika Sarıbay’la temizlik yapmaya başlayan Sibel Bilgin, bir anda ortadan kayboldu. Fatmaana Bilgin ve Şefika Sarıbay, Sibel’i çevrede aramalarına karşın bulamayınca durumu baba Süleyman Bilgin’e bildirdi. Kapının önünde Sibel’in ayakkabılarını bulan baba Süleyman Bilgin, polise giderek kızının kaybolduğunu söyledi.

Polis tüm Denizli’de Sibel Bilgin’i aramaya başlarken, baba Bilgin, ayakkabısını bile giymeden kayıplara karışan kızının, kuzeni B.K. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Karakola giderek B.K.’dan şikayetçi olan aile Vali Yavuz Erkmen’i ziyaret ederek kızlarının bulunması için yardım istedi. Polis ekipleri Sibel’i kaçırdığı ileri sürülen B.K.’yı aramaya başladı. B.K.’nın annesi Ü.K. ve babası C.K.’nın ifadesine başvuran polis, bir sonuca ulaşamadı. Oğullarının yerini bilmediklerini söyleyen aileyle, Sibel Bilgin’in annesi Fatmaana Bilgin ve babası Süleyman Bilgin de yüz yüze görüştü. Ancak aile oğulları ile Sibel’in yerlerini bilmediklerini söylerken, 2 gencin birbirlerini sevdiğini ve evlenmek istediklerini belirtti.

Bu arada, 16 Temmuz Cuma günü annesiyle telefonla görüşen Sibel stresli ve psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyerek, pasaportunu kuzeninin ailesine vermesini istedi.Ağabeyi C.K.’nın kendisini sırtından vurduğunu söyleyen anne Fatmaana Bilgin, “Biz Türkiye’ye onları görmek için geldik. Ancak onlar bize bunu yaptı. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Bana telefonda söylediklerinden baskı altında olduğu anlaşılıyor. Kızım bana gönül rızasıyla evlenmek istediğini söylesin, biz de evlendirelim. Ama kızım bizimle görüşsün, yüzümüze söylesin. Kızım olmadan Danimarka’ya dönmeyeceğiz” diye konuştu.

Baba Süleyman Bilgin de kayınbiraderi ve oğullarından şikayetçi olduklarını söyleyerek, “Kızımın psikolojik sorunları vardı. Değişiklik olsun diye buraya geldik. Ancak dayısının oğulları kaçırdı. Yaşadığım sıkıntı yüzünden kalp spazmı geçirdim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı