REKLAMI GEÇ

Şizofreni hastası kadın kayıplara karıştı

Şizofreni hastası kadın kayıplara karıştı

Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’deki evinden dün saat 11.00 sıralarında çıkan 44 yaşındaki Yıldız Gürses’ten haber alınamıyor. Ailesi, şizofren hastası kadını görenlerin polise bilgi vermesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2016 Çarşamba, 10:52

Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde kardeşi ile birlikte yaşayan Yıldız Gürses (44) dün saat 11.00 sıralarında bakıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanarak evden çıktı.

Şizofreni teşhisi konan ve yüzde 86 engelli raporu bulunan Yıldız Gürses’i yakın çevrede aramaya başlayan ailesi bir sonuca ulaşamayınca durumu polise bildirdi.

Mehmet Gürses, kardeşi Yıldız Gürses’in yüzde 86 engelli raporunun bulunduğunu ve şizofreni olduğunu belirterek, daha önce de birkaç kez kaybolduğunu, her seferinde de kısa süre içinde bulunduğunu söyledi.

Son olarak bir yıl önce kaybolduğunu ve polis tarafından Fatih Parkı’nda bulunduğunu anlatan Mehmet Gürses, kardoeşini merak ettiklerini ve endişe duyduklarını söyledi. Gürses, “Kardeşimi görenler polise ya da 0 541 282 69 52 numaralı telefondan kendilerine bildirmelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı