REKLAMI GEÇ

Somali’den Denizli’ye ikinci acı haber geldi

Somali’den Denizli’ye ikinci acı haber geldi

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını haybeden Denizlili Mehmet Kaplan’dan sonra bir acı haber daha geldi. Aynı yerde bulunan Denizlili Mehmet Yaman’ın da hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2019 Cumartesi, 15:15

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bomba yüklü kamyonun patlatılması ile hayatını kaybeden Denizlili Mehmet Kaplan’ın haberinden sonra ikinci acı haber de geldi. Hayatını kaybeden Mehmet Kaplan ile aynı yerde bulunan başka bir Denizlili’nin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden ikinci kişinin Mustafa Yaman olduğu öğrenildi.

ÖLENLER MAKİNE OPERATÖRÜ
Somali’nin parlamento üyelerinden Abdirizak Mohamed’in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre hayatını kaybeden 90 kişiden 4’ü yabancı uyruklu. Bu 4 kişiden ikisi ise Denizlili. Bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden Mehmet Kaplan’ın Honaz’ın Emirazizli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve Somali’de dozer operatörü olarak çalıştığı öğrenilirken, hayatını kaybeden Mustafa Yaman’ın ise aslen Osmaniye nüfusuna kayıtlı olduğu ancak uzun yıllardır Denizli’de ikamet ettiği ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı