REKLAMI GEÇ

Suç makinası Batmazlar Grubu çökertildi

Suç makinası Batmazlar Grubu çökertildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, uzu süredir peşlerinde olduğu ve suç makinesi haline gelen “Batmazlar Grubu”na yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Pınarkent’te gerçekleştirilen operasyonlarda çoğunluğu cezaevi firarisi 5 zanlı yakalandı. Zanlıların 47 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2020 Cumartesi, 13:20

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, uzun süredir peşlerinde oldukları “Batmazlar Grubu” olarak bilinen suç örgütüne yönelik kapsamlı soruşturmayı tamamladı.

İZİN ALINDI, OPERASYON BAŞLADI
Adil makamlardan zanlılara yönelik yakalama kararının ardından operasyon için düğmeye basan polis, Pamukkale’nin Pınarkent Mahallesi’nde belirlenen 3 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.

ÇOĞU FİRARİ, TAM BİR SUÇ MAKİNASI
Batmazlar Grubu olarak bilinen suç şebekesinin üyeleri oldukları belirlenen 5 şüpheli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan G.B.nin 2013 yılından bu yana 24 yıl 11 ay hapis cezası ile arandığı ve cezaevi firarisi olduğu, R.B.nin ise yine cezaevinden firar ettiği ve 13 yıl 5 ay kesinleşmiş cezasının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlılardan H.B.nin de diğerleri gibi cezaevi firarisi olduğu ve 4 yıl kesinleşmiş cezasının bulunduğu, cezaevi firarisi Y.B.nin de 4 yıl 10 ay cezasının bulunduğu ve cezaevinden kaçtığı öğrenildi. Gözaltına alınan 5. zanlının da 7 ayrı hırsızlık suçundan arandığı açıklandı.

5 zanlının toplam 47 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu bildirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı