REKLAMI GEÇ

Sürücü lüks araçla kaçtı, polis kovaladı

Sürücü lüks araçla kaçtı, polis kovaladı

Pamukkale’nin Kuşpınar Mahallesi’nden başlayan kovalamaca, Kınıklı’da kazayla sona erdi. Film sahnelerini aratmayan kovalamaca da, lüks aracı durdurabilmek için polisin havaya ateş açtığı iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 17:51

Pamukkale’nin iki mahallesinde aksiyon filmlerindeki sahneleri aratmayan bir polis kovalamacası yaşandı. İddiaya göre, polis ekibi, şüphe üzerine E.A.’ya ait olduğu ifade edilen 20 R 9333 plakalı otomobili durdurmak istedi. Aracı kullanan sürücü ise “dur” ihtarına uymadı.

Bu andan itibaren de Kuşpınar Mahallesi’nin ara sokaklarında bir kovalamaca başladı. Sokak ve caddeleri hızla geçen sürücü, Kınıklı Mahallesi’ne yöneldi. Pamukkale Üniversitesi yakınlarında kendisini durdurmak isteyen polis ekiplerine ait araçlarının arasından geçen sürücü, kaçmaya devam etti. Kovalamaca sırasında polisin ikaz amacıyla havaya ve otomobilin lastiklerine ateş ettiği öne sürülürken, patlak lastiklerle bir süre yol alan araç bankete çarptı.

Kazayla birlikte durmak zorunda kalan sürücü, kendisini takip eden yunus ve diğer polis ekipleri tarafından yakalandı ve olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı