REKLAMI GEÇ

Taş binalarda silah sesi polisi alarma geçirdi

Taş binalarda silah sesi polisi alarma geçirdi

Valilik binası yanındaki eski Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi’nin taş yapılardan oluşan atölyeler bölümünde patlayan silah, polisi alarma geçirdi. Silah sesinin ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi, ancak ateş eden kişi yakalanamadı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 10:26

Denizli Valiliği Hizmet Binası’nın yanında yer alan eski Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi Atölyeleri’nin birisinde tabancayla üç el ateş edildi. Taş binaların hemen yakınında belediye otobüsü duraklarının bulunması kısa süren bir panik yaşanmasına yol açarken, kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Taş binaların bulunduğu bölgeye çember içine alan polis ekipleri, tüm yapıları didik didik aradı. Ancak, tabancayla ateş eden kişi bulunamadı. Yerdeki boş kovanları toplayan emniyet görevlileri, balistik inceleme için bir torbaya koyarak götürdü.

MADDE BAĞIMLILARININ MEKANI
Bir ara yıkılması gündeme gelen, ancak İdare Mahkemesi kararıyla yürütmenin durdurulması kararı verilen ve henüz yargı aşaması sonuçlanmayan taş yapılar, kapıları parçalandığı için madde bağımlılarının mekanı haline geldi.

Zaman zaman ısınmak için içeride ateş yakılması nedeniyle duvarlar siyaha bürünürken, polis ekiplerinin içerideki aramaları sırasında çok sayıda şarap şisesi, tiner ve bira kutuları ile ayakkabılar bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı