REKLAMI GEÇ

Telefon dolandırıcıların son kurbanı emekli öğretmen

Telefon dolandırıcıların son kurbanı emekli öğretmen

Yapılan onca uyarı, neredeyse her gün yapılan haberlere rağmen ne telefon dolandırıcıları durdurulabiliyor, ne de vatandaşların bu kişilere karşı dikkatli olmaları sağlanabiliyor. Telefonla dolandırıcılık yapanların son kurbanı Çamelili emekli bir öğretmen oldu. Emekli öğretmen 10 bin lirasını kaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 16:03

Yaşanan çok sayıda mağduriyete rağmen telefonda kendilerini asker, polis, savcı olarak tanıtan dolandırıcılar kendilerine yeni kurbanlar bulabiliyor. Bu kurbanlara Çamelili bir emekli öğretmen de katıldı.

Kendisini başsavcı olarak tanıtan dolandırıcının, “Hesaplarınız terör örgütü tarafından ele geçirilmeye çalışılıyor. Paranızı orada tutmayın, bize aktarın. Biz de Merkez Bankası’na yatıracağız” diyen dolandırıcılara inanan emekli öğretmen A.E. bankadaki 10 bin lirasını çekti ve dolandırıcıların verdiği posta çeki hesabına aktardı.

Parayı yatırdıktan sonra durumdan şüphelenen A.E. soluğu Çameli Emniyet Müdürlüğü’nde aldı, dolandırıldığı ortaya çıktı. Emekli öğretmen A.E. şikayetçi olurken, dolandırıcılık ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

M. Delen   -  Bağlantı 20 Ekim 2015, 13:59

Alısün dolandırıcılığı konusunda yapılan o kadar uyarılara rağmen hâlâ böyle haberler çıkmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı