REKLAMI GEÇ

TGB Başkanı’na bıçaklı saldırı

TGB Başkanı’na bıçaklı saldırı

TGB İl Başkanı Recai Altuntaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Yıldırım, Melek Pazarı mevkiinde SDP’li olduğu öne sürülen üç gencin saldırısına uğradı. Çıkan arbedede Altuntaş ve Yıldırım bıçakla yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2010 Perşembe, 18:31

Denizli TGB Başkanı ve Genel Sekreteri Yardımcısı, dernek binalarının bulunduğu Altıntop Mahallesi Melek Pazarı Mevkii’nde bıçaklı üç kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda TGB’li başkan ve genel sekreter yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin SDP’li olduğu öne sürülüyor.

NASIL GELİŞTİ?
Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Recai Altuntaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Yıldırım, Candoğan Parkı önünde gerçekleştirilen “Referanduma Hayır” etkinliğinin hemen ardından dernek binalarına dönmek için yola koyuldu. Binanın bulunduğu Melek Pazarı’na geldiklerinde SDP’li olduğu öne sürülen 3 genç, önlerine geçti. Aralarında başlayan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Saldırganların niyeti belli ki sadece tartışmak değildi. Altuntaş ve Yıldırım yere yığılırken, saldırganlar yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Altuntaş, karnından yaralanırken, Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, saldırıyı ufak sıyrıklarla atlattı.

İP BAŞKANI ÜLKEYİ BÖLMEK İSTİYORLAR
Olayın ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne gelen İP İl Başkanı Mustafa Güleç, “Ülkeyi bölmek, Türk Kürt çatışmasını arttırmak ve gençleri birbirine düşürmek için “EVET”çilerin yapmış olduğu bir saldırıdır” dedi.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 5 Mayıs 2012, 00:20

öncelikle geçmiş olsun diyorum.
bu saldırıyı yapan hain sdp lilere
ülkemizi vermiyeceğiz sonuna
kadar tgb nin yanındayım
sonun a kadarda işçi partisini
tgb yi destekliyeceğiz sdp türk
bayrağından rahatsız oluyorsa
bende sdp li şerefsizlerden
rahatsız oluyorum.
tekrar tekrar geçmiş olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı