REKLAMI GEÇ

Tin Ailesi’ne maganda kurşunu

Tin Ailesi’ne maganda kurşunu

Her bayram olduğu gibi, tüm uyarılara rağmen bu bayramda da mahalleler ilah sesleriyle çınladı. Bunlardan birisi Hacı Kaplanlar Mahallesi’nde yaşandı ve AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’in akrabası bir kadın, maganda kurşunuyla yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 09:04

Olay, Hacı Kaplanlar Mahallesi 1108 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Rabia Tin (73), eşi Halil Tin ve oğlu Hüdai Tin’i bayram namazına uğurlamak üzere evinin bhçesine çıktı. Bu sırada birbiri ardına silah sesleri duyulurken, yaşlı kadın kanlar içinde yere yığıldı.

112 Acil Yardım’a haber verilmesiyle olay yerine sağlık ekibi gönderildi. Yapılan muayenede Rabia Tin’in aetşli silahla yaralandığı belirlendi ve ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğüs bölgesine yakın bir yerden giren mermi, ameliyatla çıkarıldı.

Rabia Tin’in hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, çıkarılan mermi çekirdeği balistik inceleme için kriminal laborutavara gönderildi. Polis de yaşlı kadını yaralayan maganda kurşununu sıkan elin sahibini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

TİN: SEVİNÇ BÖYLE YAŞANMAZ
Rabia Tin’in akrabası AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, bazılarının bayram sevincini hala silah sıkarak kutlamaya çalıştığını belirterek, “Sevinç böyle yaşanmaz. Nereden geldiği belli olmayan kurşunlar bu tür olayların yaşanmasına neden oluyor. Artık böyle kutlama anlayışından vazgeçmeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı