REKLAMI GEÇ

TIRAŞ KÖPÜKLÜ PTT ŞUBESİ SOYGUNU

TIRAŞ KÖPÜKLÜ PTT ŞUBESİ SOYGUNU

Denizli’de, ilk kez duyulan, ilginç bir yöntemle, PTT Şubesi soyuldu. Tanınmamak için yüzüne tıraş köpüğü süren ve güneş gözlüğü takan bir kişi, elindeki kurusıkı tabancayla şubeden iki bin liralık soygun gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2015 Perşembe, 20:02

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Son yılların en ilginç soygunu bugün saat 16.30’da, Selçukbey Mahallesi’ndeki PTT Selçukbey Şubesi’nde meydana geldi. Otomobilin ön ve arka plakasını tıraş köpüğüyle kapatan iki zanlı, PTT şubesine geldi. Şüphelilerden M.T., ayrıca yüzüne tıraş köpüğü sürüp güneş gözlüğü de takarak şubeye girdi. M.T., kuru sıkı tabancayla kadın görevliyi korkutup, kasadaki iki bin lirayı aldı.

ic

Dışarı çıkıp otomobile binen M.T., arkadaşıyla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine polis şubeye geldi. Güvenlik kamerası görüntülerinde; park halindeki otomobilin yakınında oynayan meraklı çocukların aracın plakasındaki tıraş köpüğünü elleriyle sildiği ortaya çıktı.

Otomobilin plakasının 20 LE 511 olduğunun belirlenmesi üzerine adrese yönelik başlatılan çalışmada, zanlılardan M.T. ağaçlık alanda yolda yakaladı. Kurusıkı tabanca ise ormanlık alanda yerde bulundu. Gözaltına alınan M.T.’nin yakalanması sırasında yüzündeki tıraş köpük izlerinin kendisini ele verdiği belirtildi. Para ile kaçan diğer zanlının arandığı kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı