REKLAMI GEÇ

TURİSTLERİN CENAZELERİ ANTALYA’YA GÖNDERİLDİ

TURİSTLERİN CENAZELERİ ANTALYA’YA GÖNDERİLDİ

Denizli’nin Serinhisar İlçesi yakınlarında tur otobüsünün takla atması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3’ü Rus, biri de Kazakistan uyruklu 4 turistin cenazeleri işlemlerinin tamamlanmasının ardından Antalya’ya gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2015 Cumartesi, 09:29

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Denizli-Antalya Karayolu’nda dün turistleri taşıyan tur otobüsü Pamukkale’den Antalya’ya giderken, yağışlı yolda kayarak karşı şeride geçti. Otobüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 3’ü Rus, diğeri de Kazakistan uyruklu 4 turist hayatını kaybederken, 38 kişi de yaralandı.

denizli-turiscenazelerantalya-ya-gonderildi-ic
 Kazada ölen Rusya vatandaşları 33 yaşındaki Natalıa Besvalova, 19 yaşındaki Zhulıa Gogolatze ve 42 yaşındaki Natalıa Markova ile Kazakistan vatandaşı 19 yaşındaki Aıda Sarakoyeva Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp kurumunda bugün otopsi işlemleri tamamlandı. 4 turisttin  tabuta konan cenazeleri Antalya’ya gönderildi. Cenazeler, Antalya’daki resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ülkelerine gönderilecek.

Kazadan sonra çeşitli hastanelerde tedaviye alınan Rusya, Litvanya, Kazakistan ve Belarus vatandaşı olan 35 yaralıdan çoğu taburcu edildi. Yaralı turistlerden 8’nin tedavisi Denizli’deki hastanelerde devam ediyor.

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı