REKLAMI GEÇ

Ucuza sterlin almaya kalktı, dolandırıldı. 4 kişi gözaltına alındı

Ucuza sterlin almaya kalktı, dolandırıldı. 4 kişi gözaltına alındı

Denizli’den Muğla’ya ucuz sterlin almak için giden A.R.Y. 30 bin dolar ve 30 bin avro dolandırıldı. Mağdurun şikayeti ile harekete geçen jandarma, polis ile irtibata geçti, 4 şüpheli kiraladıkları aracı teslim ederken Denizli’de gözaltına aldı. A.R.Y.nin kendisini dolandıranlardan biriyle Almanya’daki kızı aracılığıyla tanıştığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2021 Perşembe, 17:05

Denizli’de ikamet eden A.R.Y, Almanya’daki kızının tanıştırdığı M.U. aracılığıyla bir kişideki 325 bin İngiliz sterlini, kendisinde bulunan 30 bin dolar ve 30 bin avro ile değiştirmek için anlaştı.

Değişimin yapıldığı Gülağzı Mahallesi’nde paraları alıp sterlini getirmek için ayrılan şüphelilerin gelmemesi üzerine A.R.Y. jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

İhbar üzerine Menteşe Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından çalışma başlatıldı.

Yürütülen çalışmalarda M.U’nun Muğla’ya gitmeden önce Denizli’den araç kiraladığını tespit eden ekipler Denizli Emniyet Müdürlüğü ile koordine kurdu.

Kiralık aracı teslim etmek için gelen S.T. Ş.T. ile S.S. ve M.U. ekipler tarafından gözaltına alındı.

Muğla’ya götürülen şüpheliler jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 18 Kasım 2021, 21:16

valla bu insanları anlamak çok zor..30000 euro ve 30000dolar ın var ve hala para para..nedir bu hırs,daha fazla daha fazla…hayatı boyunca onu göremiyecek milyonlarca insan var..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı