REKLAMI GEÇ

UYUMA ile gelen ihbar, zehir tacirlerini yakalattı

UYUMA ile gelen ihbar, zehir tacirlerini yakalattı

İçişleri Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) Denizli’de sonuç verdi. Sistem üzerinden yapılan ihbar ile polis harekete geçti, zahir tacirlerine büyük darbe vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2019 Cuma, 16:39

İçişleri Bakanlığı bir süre önce uyuşturucu ile mücadelede halkın da yardımına başvurmuş, bu amaçla Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) devreye sokulmuştu.

UYUMA projesi üzerinden gelen bir ihbarı değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, başarılı bir operasyon gerçekleştirdi, uyuşturucu satıcılarını suçüstü yakaladı.

İlk baskında gözaltına alınan uyuşturucu tacirlerinin ifadeleri, operasyonları genişletti. Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, UYUMA sistemi üzerinden gelen ihbar ile başlattıkları operasyonlarda 10 gün içinde 1.155 gram esrar, 607 gram metamfetamin, 223 gram skunk, 25 gram eroin ile 35 adet ecstasy hap ele geçirdi.

16 ZANLI GÖZALTINA ALINDI
Operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan 16 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlıların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı