REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirleri, 5 aylık takip sonunda yakalandı

Uyuşturucu tacirleri, 5 aylık takip sonunda yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve sokak satıcılığı yaptığı tespit edilen bir grubu, 5 ay boyunca takibe aldı. Takip sonunda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2009 Cuma, 17:42

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda, uyuşturucu madde ticareti ve sokak satıcılığı yaptığı tespit ettikleri bir grubu takibe aldı. Oluşumun faaliyetlerini, 5 ay boyunca takip eden emniyet ekipleri, 3 Aralık’ta Denizli merkez ve Denizli’ye bağlı Kale İlçesi’nde eş zamanlı olarak operasyon yaptı. Operasyonda, 5 şüpheli; H.D.(1960), H.D.(1950), A.Ş.(1978) A.G. (1959) ve F.Ö (1950) yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik detektör köpeği Volkan’ın da katıldığı ve şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada, değişik yerlere zulalanmış vaziyette, toplam 799 gram satışa hazır kubar esrar maddesi, 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Ayrıca, gözaltına alınan şüphelilerden, değişik zaman ve tarihlerde uyuşturucu madde temin ettikleri tespit edilen toplam 4 şüpheli hakkında, kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde temin etmek suçundan işlem yapıldı.

Şüpheliler, haklarında düzenlenen soruşturma dosyası ile birlikte, bugün Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı