REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirleri Arya’dan kaçamadı

Uyuşturucu tacirleri Arya’dan kaçamadı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu köpeği Arya’nın katkısıyla önemli bir operasyona imza attı. Durdurulan kamyonda bir kilogramın üzerinde metamfetamin ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlının evinde ise tarihi eserler bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2020 Salı, 17:27

Kente uyuşturucu getirileceği ihbarının alınmasının ardından Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Merkezefendi ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Dün saat 23.00 sıralarında Denizli-Ankara Yolu, Deliktaş Mahallesi bölgesinde içinde iki kişi bulunan kamyon durduruldu.

Uyuşturucu köpeği Arya, hassas burnu ile kısa sürede kamyon içine gizlenen 1 kilogram 50 gram metamfetamin maddesini buldu.

EVDEN DE TARİHİ ESER ÇIKTI
Arya’nın başarılı aramasının ardından 2 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalar sonunda soruşturmaya tarihi eser kaçakçılığı da eklendi. Evlerde yapılan aramalarda 121 adet sikke ile 44 adet tarihi obje ele geçirildi.

Zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı