REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirleri kol geziyor, polis affetmiyor

Uyuşturucu tacirleri kol geziyor, polis affetmiyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri uyuşturucu konusunda işi sıkı tutuyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Kasım ayı içinde 51 şüpheli hakkında işlem yaptı. Şüphelilerden 21’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 11:17

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri, uyuşturucu konusunda taviz vermiyor. Ekipler son olarak İstanbul ve çevre illerden uyuşturucu madde sevk ederek, uyuşturucu madde ticareti yapan bir gruba operasyon yaptı. Farklı zamanlarda uyuşturucu madde temin eden 7 kişiyi yakaladı.

Yakalanan grupla alakalı olarak ise İstanbul’dan Denizli’ye uyuşturucu madde getiren U.G. isimli bir kişi 100 gram Metamfetamin maddesi ile yakalandı. Grubu deşifre eden Narkotik Şube Ekipleri daha sonra ise grubun diğer üyeleri Y.Ö. ve S.K.’yı ikametlerinde ele geçirdi. Yapılan aramada ise 53 gram Metamfetamin ile birlikte hassas terazi bulundu.

Diğer taraftan Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kasım ayı içinde toplam 51 kişiyi yakaladı. Bu operasyonlarda ise toplam 108 adet Ecstasy hap, 82 gram eroin maddesi, 223 gram esrar maddesi, 488 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 31 kişiden 21’i tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı