REKLAMI GEÇ

Vahşi cinayetin zanlılarından biri tutuklandı

Vahşi cinayetin zanlılarından biri tutuklandı

Güney’in Koparan Mahallesi’nde öldürüldükten sonra elleri ve ayakları bağlı halde su kuyusuna atılan evli ve iki çocuk annesi Kübra Acar cinayetiyle ilgili gözaltına alınan R.O. tutuklandı. Cinayetle ilgili A.O.nun da arandığı bildirildi. Bu arada, aile ile ilgili şok eden detaylar birbiri ardına ortaya çıkıyor. 50 yıl önce zanlıların dayısının benzer bir cinayet işlediğinin ortayı çıkmasının ardından, aranan A.O.nun amca kızını kaçırıp, tecavüze yeltendiği ve 15 yerinden bıçakladığı iddiasıyla 5 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2016 Cuma, 10:22

Ramazan ÇETİN/GÜNEY-(DHA)
Olay, salı günü, Güney’in Koparan Mahallesi Yaylak Mevkii’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için evinden ayrılan, evli ve iki çocuk annesi Kübra Acar’ın akşam eve dönmemesinden şüphelenen yakınları, araziye çıkarak aramaya başladı. Bölgede kan izlerine rastlayan Acar’ın yakınları durumu, jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine araziye gelen jandarmaya, AFAD ve itfaiye ekipleri de destek verdi. Kan izlerinin arazide bulunan kuyuya doğru gittiğini tespit eden ekipler, kuyunun taşlarla kapatıldığını fark etti. İtfaiye ekipleri, 15 metre derinlikteki ve 3 metre suyla dolu kuyunun içindeki taşları ve suyu tahliye etti. Kuyunun içinde dalgıçlar tarafından yapılan ilk incelemede, Kübra Acar’ın elbiseleri bulundu. Kuyudaki suyun tamamen boşaltılmasından sonra yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından Acar’ın cesedine ulaşıldı.

ZANLI TUTUKLANDI
Cesedin bulunduğu gün Koparan’da kıyafetleri çamur içinde görüldüğü belirlenen R.O. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunda cinayeti kabul etmesine rağmen mahkemede reddettiği ileri sürülen R.O. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. Tutuklanan R.O.nun ağabeyi 30 yaşındaki A.O. ise aranıyor.

DETAYLAR ŞOK EDİYOR
Tüm Türkiye’yi sarsan korkunç cinayetin ardından zanlıların ve ailesinin geçmişi şok üstüne şok yaratıyor. Zanlıların dayısının 50 yıl önce benzer bir cinayet işlediği, 17 yaşındaki bir genci öldürdükten sonra kuyuya attığı ve uzun süre cezaevinde kaldığı ortaya çıkmıştı.

denizli-guney-kuyu-cinayeti-50-yil-oncesine-goturdu-anons

Cinayetin ardından aranan R.O.nun kardeşi A.O.’nun ise 1998 yılında yaşadığı Buldan’ın Karaköy Mahallesi’nde, amcasının kızını zorla kaçırmak istediği, tecavüz etmeye kalkıştığı ve 15 yerinden bıçakladığı için 5 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi.

denizli-guney-kuyu-cinayeti-50-yil-oncesine-goturdu-ic

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı