REKLAMI GEÇ

Van’daki hain saldırıda yaralanan astsubay GATA’da

Van’daki hain saldırıda yaralanan astsubay GATA’da

Van’ın Çaldıran ilçesinde bölücü terör örgütünün yola döşenen patlayıcıları infilat ettirmesiyle 6 askerin şehit düştüğü hain saldırıda yaralanan 2 askerden birisinin Afyonlu olduğu ve ailesinin Denizli’de oturduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 09:30

Çaldıran-Doğubeyazıt karayolunda bölücü terör örgütü mensuplarının durdurduğu araçları ateşe verdiği bilgisiyle olay yerine sevk edilen güvenlik görevlilerine kurulan pusuda, zırhlı aracın geçişi sırasında yola önceden döşenmiş patlayıcılar infilak ettirilmiş, patlamanın etkisiyle 6 asker şehit düşmüş, 2 asker de yaralanmıştı.

Yaralanan askerlerden Gökhan Yılmaz’ın Afyonlu olduğu ve ailesinin halen Denizli’de ikamet ettiği öğrenildi. Patlamanın etkisiyle bel, kalça ve yüzünden yaralanan astsubay Gökhan Yılmaz’ın Van’dan GATA’ya getirilerek tedavi altına alındığı belirtildi.

İkinci görev yeri Van’ın Çaldıran ilçesindeki hain saldırıda yaralanan Yılmaz’ın 4 yıllık evli olduğu ve 5 aylık bir bebeğinin bulunduğu, tayininin Muğla’ya çıktığı da gelen bilgiler arasında.

İYİ HABERİ BABA VERDİ

Yaralı Astsubay Gökhan Yılmaz ile ilgili iyi haberi baba Abdullah Yılmaz verdi. Gata’da tedavi gören oğlunu bir an olsun yalnız bırakmayan ve tüm aile ile birlikte Ankara’da olan baba Abdullah Yılmaz, oğlunun tedavisinin sürdüğünü ve iyi olduğunu söyledi. “Korkacak bir şey yok” diyen Baba Abdullah Yılmaz, “Oğlumun durumu gayet iyi, kendinde. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

ismail kalkınç   -  Bağlantı 27 Mayıs 2016, 13:24

Allah yardımcın olsun Gökhan’ım. Mert komutan! Hainler yaptıklarının karşılığını elbet misliyle alacaktır. Allah beterinden korusun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı