REKLAMI GEÇ

Yabancı uyruklu kadınlara asitli saldırı

Yabancı uyruklu kadınlara asitli saldırı

Karahayıt’ta bir otelde Özbekistan uyruklu kadın ile arkadaşına, sevgilisi tarafından asit atıldı. Kadının vücudunun tamamı yandı, arkadaşının çeşitli yerlerinde yanık oluştu. Bergen filminden sonra Denizli’de ikinci asitli saldırı vakası gerçekleştirildi. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı, olayın şüphelisini ise jandarma yakaladı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2022 Çarşamba, 11:05

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Pamukkale’nin turistik Karahayıt Mahallesi’ndeki bir otelde yaşandı. Özgün G.(44) ile İstanbul’dan tatile gelen Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojida Kalandarova ve Kırgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz Khaırullaeva konaklamak için bir otele gitti.

Burada Özgün G. ile sevgilisi Kalandarova arasında iddiaya göre telefon yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Özgün G. otele gelirken yanında getirdiği ve sonrasında banyoya koyduğu 3 litre asidi Kalandarova’nın üzerine savurdu. Olayda Kalandarova’nın vücudunun neredeyse tamamı yandı, arkadaşı Khaırullaeva’nın ise çeşitli yerlerinde yanık oluştu.

Özgün G. olay sonrası otelden taksi ile kaçtı, önce Denizli kent merkezine geldi ardından Nazilli’deki evine saklandı.

Olay sonrası gözlerini kaybettiği öğrenilen ve ağır yaralanan Kalandarova ile arkadaşı Khaırullaeva hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda Özgün G.yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı