REKLAMI GEÇ

Yağışlar kazalara yol açıyor

Yağışlar kazalara yol açıyor

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini gece boyuncu sürdüren yağış kazaları da beraberinde getirdi. Şahin Tepesi ile Cankurtaran arasında meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 09:41

Denizli önce rüzgar, ardından gelen yağmur ve kar ile olumsuz hava koşulları ile boğuşuyor. Bu olumsuzluk trafikte de sıkıntıları beraberinde getiriyor. yağışların yoğun olduğu Şahin Tepesi-Cankurtaran arasında birbiri ardına kazalar meydana geldi.

Sabah erken saatlerde Denizli istikametine doğru seyreden Osman Develi yönetimindeki kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan kamyon karşı şeride geçti, 34 LS 4077 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

denizli-trafik-kazasi-yagmur-yagisi-ic

İKİNCİ KAZA DA AYNI BÖLGEDE
Aynı bölgede kısa süre sonra bir kaza daha meydana geldi. Denizli yönünde seyreden Ramazan Güney yönetiminde 06 TYK 06 plakalı otomobil kaygan zeminden kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Sürücü Güney kazayı yara almadan atlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı