REKLAMI GEÇ

Yangına kovayla müdahale

Yangına kovayla müdahale

Eflatun Sokak’ta öğle saatlerinde başlayan yangında, tam bir skandal yaşandı. Bölgede park eden araçlar nedeniyle, itfaiye araçları olay yerine gelemedi. İtfaiye, olaya kovayla müdahale etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2009 Pazartesi, 17:50

Denizli’de bir iş hanında, merdiven boşluğuna atılan sigara izmariti yangına sebep oldu. Olay bugün saat 14.20 sıralarında kentin en işlek mekanlarının bulunduğu Yücebağ Mahallesi Eflatun Sokak 13 No’lu binada meydana geldi. Bodrum katından dumanların yükseldiğini gören çevre esnafı, hemen itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen 3 itfaiye ekibi, Eflatun Sokak girişine park edilen araçlar nedeniyle, yangının çıktığı sokağa giremedi. Sigara izmaritinden çıktığı tespit edilen ve çöp ile apartman boşluğundaki kağıtların yanmasına neden olan olaya, itfaiye erleri kovalarla müdahale etmek zorunda kaldı. Araçlarını, yangının çıktığı sokağa sokamayan itfaiye erleri, çevre esnaftan buldukları kovaları suyla doldurarak yangına müdahale ederek kısa bir zamanda söndürdü.

Yangını seyreden vatandaşlar ise daha büyük bir yangının halinde, itfaiyenin ne yapacağını merak ettiklerini söyledi. İtfaiye erleri, otomobillerin sokağa girişini engellediğini ve yangına kovalarla müdahale etmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Yangın büyük ihtimalle, kapalı alanda içilen sigaradan çıkmış. Sigarayı içen kişi bodrum boşluğuna sigarayı atmış ve oradaki çöp ile kağıtlar tutuşmuş. Her yer araçlarla kapalı, Allah’tan büyük bir yangın olmadı. Eğer öyle olsaydı büyük hortum çekecektik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı