REKLAMI GEÇ

Yaşlı adama çarpıp ölümüne neden olan sürücü yakalandı

Yaşlı adama çarpıp ölümüne neden olan sürücü yakalandı

Merkezefendi’nin Selçukbey Mahallesi’nde 27 Mart günü bir otomobilin çarptığı 82 yaşındaki Vehbi Tanrıöven, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti. Yaşlı adama çarpıp kaçan sürücü, polisin 200 kamera görüntüleri ile 400 aracı incelemesinin ardından belirlendi. Yakalama kararı çıkarılan sürücü adliyeye giderek teslim oldu, tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2022 Salı, 13:25

Selçukbey Mahallesinde 27 Mart’ta saat 22.00 sıralarında evinden çıkarak camiye giden Vehbi Tanrıöven, Ali Marım Bulvarı’nda yerde kanlar içinde bulundu.

Acil sağlık ekibi tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Tanrıöven, 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Tanrıöven’e yolda bir otomobilin çarptığı, sürücüsünün de olay yerinden kaçtığı belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olay yerinden kaçan sürücüyü tespit etmek için çalışma başlattı. Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 200 kamera kaydını izleyen, şüpheli bulunan 400 aracı tek tek incelemeye alan polis, Tanrıöven’e çarpıp kaçan lüks otomobili ve sürücüsünü tespit etti.

Polis ekipleri Tanrıöven’e çarptıktan sonra kaçan kişinin nakliye firması sahibi Y.Ö. olduğunu belirledi. Polisin gittiği adreslerde bulunamayan Y.Ö. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Aranırken Adliye’ye giderek teslim olan Y.Ö. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı