REKLAMI GEÇ

Yılın şoförleri, personeli ve servisçileri ödüllendirildi

Yılın şoförleri, personeli ve servisçileri ödüllendirildi

Trafik Haftası etkinlikleri, Denizli Esnaf Sarayı’nda düzenlenen toplantı ile başladı. Toplantıda, yıl içinde hiçbir kazaya karışmayan, kurallara uyan, örnek davranış sergileyen ve bu nedenle de yılın şoförleri unvanını alanlar ödüllendirildi, yılın personellerine de teşekkür plaketi verildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2016 Çarşamba, 12:48

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği Trafik Haftası etkinliğine, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Jandarma Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ile kurum ve kuruluş temsilcileri ve personelleri katıldı.

denizli-trafik-haftasi-kutlamalari-5

KAZA ANLARINI SEYRETTİLER
İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Ali İhsan Doğan, trafikteki araç sayısının her yıl yüzde 5 oranında arttığını bunun trafik yoğunluğuna yansımasının ise yüzde 50 oranında olduğuna dikkat çekti. Doğan’ın trafikte kazaların önemli bir bölümünün hız ihlalinden, ölümlerin ise emniyet kemerinin kullanılmamasından kaynaklandığını vurgulayan konuşmasının ardından, Dünyada ve Türkiye’de meydana gelen kaza anlarının yansıtıldığı görüntüler izletildi. Kaza anları katılımcıları dehşete düşürdü.

denizli-trafik-haftasi-kutlamalari-2

ARAÇ SAYISI ARTTI YOLLAR AYNI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, trafikteki araç sayısının her yıl yüzde 5 oranında artmasına rağmen yolların aynı olmasının, trafik sorunlarını da beraberinde getirdiğini belirterek, “Belediye olarak Denizli trafiğini rahatlatacak çalışmalar gerçekleştiriliyoruz. Tabi bunu yaparken vatandaşlarında da desteğine ihtiyacımız var” dedi.

denizli-trafik-haftasi-kutlamalari-1

YILIN PERSONELİ VE ŞOFÖRÜNE ÖDÜL
Konuşmaların ardından Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Karayolları 27. Şube Şefliği, Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personeller arasında belirlenen yılın en iyi performans sergileyenlere teşekkür plaketi verildi. Ayrıca, yıl içerisinde trafik kurallarını uyan, hiç kaza yapmayan ve örnek davranışlar sergileyen Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi şehit içi yolcu taşıyan otobüs şoförleri ile öğrenci servisi şoförlerine ödüllendirilirken, ilkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlenen Trafik konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceğe giren öğrencilere de hediyeleri verildi.

denizli-trafik-haftasi-kutlamalari-3

SERGİYİ GEZDİLER
Trafik haftası etkinlikleri, Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen serginin gezilmesiyle devam etti. Sergide, trafik ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı, kazalarda kullanılan araç ve gereçler tanıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı