REKLAMI GEÇ

Yine 3 numara yine kaza

Yine 3 numara yine kaza

Denizli’de geçtiğimiz Ağustos ayında 2 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya sebep olan 3 numaralı belediye otobüsü bu kez de Kıbrıs Şehitleri Caddesinde kaza yaptı, bir kişi ağır yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2014 Pazartesi, 10:09

Geçtiğimiz Ağustos ayında Tokat Caddesi ile Bursa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta 2 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı kazaya sebep olan 3 numaralı belediye otobüsü bu kez de Kıbrıs Şehitleri ile İnönü Caddesi’nin kesiştiği kavşakta kazaya karıştı.

 Gece saat 24:00 sıralarında meydana gelen kaza, iddiaya göre şöyle gelişti: 20 UE 844 plakalı araç kırmızı ışıkta kavşağı geçmek istedi. Bu sırada Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Denizli Lisesi istikametine doğru ilerlemekte olan Büyükşehir Belediyesi 3 Nolu Hat otobüsü otomobile çarparak sürükledi.

 Kavşaktaki bir dükkana da çarpan iki araç güçlükle durabildi. Kazada araç içine sıkışan otomobil sürücüsü, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastanede, hafif yaralanan otobüs şoförünün tedavisi ise olay yerinde ayakta yapıldı.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 23:43

ALptekin BAŞBUĞ adlı yorumcu insanlar gördügü hataları yazıyo minibüscünn işi yokda beledidiye otobüsünün hatasnmı yazıyo belki sen otobüs şoforusun bende seni öyle düşündüm? haber yazım dogru ama böyle hataları çok böyle hata arayan insan çok boşta

yahya   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 23:03

belediye sanki bunların maaşını vermiyor gibi hal ve hareketleri var. otobüslerde sürekli tartışmalar ve gerginlikler oluyor yolcu ve şoför arasında, bıktık artık bu işe bir düzen getirilmeli. belediyeye de yazdım zaten. kazalar iyice arttı…

Hasan   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 18:23

aynı firmanın ürettiği normal boydaki kent serisi araçlar benim bildiğim şimdiye kadar önemli bir kazaya karışmadı. bence bunun üzerine araştırma ve inceleme yapılması gerekli. Ben istanbuldan böyle görüyorum.

barış   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 15:44

haberin aktarılış biçimi doğrudan belediye otobüsünü suçlu göstermeye yönelik. peki kırmızı ışıkta geçenin hiç mi günahı yok?

Mehmet   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 13:23

Her kazada hedef alınan ilk belediye şöför’ü hiç mi karşı tarafta kusur yok bilip bilmeden yorum yapamayalım kırmızı ışıkta geçen taraf karşı taraf lütfen olayın detayını öğrenip öğle yorum yapalım

ALptekin Başbuğ   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 13:04

Kırmızı ışıkta geçen araç suçsuz, belediye otobüsü suçlu yani :)) Belediye otobüsü aleyhine yazan arakadaşlar ya haberi okumadılar ya da işlerine böyle geliyor. Ya da minibüsçü olabilir mi ?

haydar   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 11:35

Bütün araçlara ve ışıklara kamara takma zarureti ve otomatik ceza yazma sistemi konulmazsa bu iş bitmez. cezalar da öyle 150-200 tl değil adam gibi asgari ücretten az olmamalı

murat   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 11:07

Hemen otobüs şoförüne laf.. Kim suçlu öğrendiniz mi ? Sallamak kolay, herkes trafikte canavar.. Denizli’de her yağmur yağdığında trafik felç.

serkan atlı   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 11:07

inanın beledıyenın otobuslerıne bınmıyorum artık. ıkıde bır kaza yapıyorlar. jet gıbı gıdersen daha cok kaza olur bu sehırde beledıye otobuslerıyle.kadar yolcu alıyorlarkı kapı kapanmıyor sofor aynayı goremıyor. her an kazaya gebe bu otobusler

ALİ   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 10:23

hay bu belediyenin otobüslerine arkadaş, nedir bu böyle ya, hep kaza hep kaza…yeşil ışık yanarken sen ne diye durup beklemiyosun keyfine düşkün, zevkü sefa yapan, atraksiyon peşindeki alkollü sürücüleri?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı