REKLAMI GEÇ

Zaman ve Cihan’da kayyum kıyımı

Zaman ve Cihan’da kayyum kıyımı

Bir süre önce kayyum atanan Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı’nda kıyım başladı. Zaman’ın Denizli bürosu için kapatma kararı verildi, Cihan Haber Ajansı’nın Denizli Muhabiri Resul Cengiz tazminatsız işten çıkarıldı. Zaman İl Temsilcisi Casim Alan da kapatma kararının ardından istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 12:17

Hakkında bir çok operasyon gerçekleştirilen Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı’na bir süre önce kayyum atanmasının ardından kıyımlar başladı.

Ülke genelinde ve Denizli’de birbiri ardına Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik operasyonlar düzenlenirken, Fethullah Gülen’e yakın olan kurumlara da tek tek kayyum atandı. Bu kurumlardan olan Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı’nda da Denizli’yi ilgilendiren gelişmeler birbirini takip ediyor.

Zaman Gazetesi’nin Denizli bürosu ile ilgili kapatma kararının alınması, İl Temsilcisi Casim Alan’ın istifası ile sonuçlandı. Bir başka gelişme de Cihan Haber Ajansı’nda yaşandı. Cihan Haber Ajansı’nın Denizli Muhabiri Resul Cengiz, kendisine gönderilen bir yazı ile görevden alındı. Tazminatsız işine son verilen Resul Cengiz’e gönderilen yazıda “İşverenin güvenini kötüye kullandığı, iyi niyet ve ahlak kurallarıyla bağdaşmayan fiillerde bulunduğu” öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı