REKLAMI GEÇ

Zıpır Yokuşu’nda otobüs devrildi. 1 ölü çok sayıda yaralı var

Zıpır Yokuşu’nda otobüs devrildi. 1 ölü çok sayıda yaralı var

Denizli-Çivril Yolu, Zıpır Rampası’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otobüs devrildi. Kazada, otobüsün altında kalan bir kişi hayatını kaybetti, 22 yaralı ambulanslarla, bazıları da çevredeki vatandaşlar tarafından araçlarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birini de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2019 Pazartesi, 09:35

Denizli-Çivril Yolu Zıpır Rampası’nda yağmur nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Bir süre sürüklenen ve yol kenarına yan yatarak durabilen otobüste bulunan yolcular büyük bir kabus yaşadı.

Kazada aracın altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Yaralanan yolculara ise öce çevrede bulunan diğer sürüler müdahale etti, ihbarın ardından olay yerine 10 ambulans sevk edildi.

22 YARALI AMBULANSLARLA HASTANELERE KALDIRILDI
Tam anlamıyla can pazarının yaşandığı kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini yaptıkları yaralıları ambulanslarla ketteki hastanelere sevk etti.

ÖZEL ARAÇLARLA GÖTÜRÜLENLER DE VAR
Sağlık ekipleri 22 yaralıyı ambulanslarla hastanelere kaldırırken, kazanın hemen ardından bazı yaralıların da çevrede bulunan diğer sürücüler tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

1’İNİN DURUMU AĞIR
Kazada sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 10 yaralının ayakta tedavilerine başlandığı, 11 yaralının durumlarının ise yapılacak tetkiklerin ardından netleşeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı