REKLAMI GEÇ

Aynes’te iftar buluşması, iftarlıklar Grand Berk’ten

Aynes’te iftar buluşması, iftarlıklar Grand Berk’ten

Yaşadığı çalkantılı dönemin ardından yeni bir sürece giren ve eski görkemli günlerine kavuşmaya başlayan Aynes’de personel iftar yemeğinde buluştu. 1500 kişinin katıldığı iftarda ikramları Denizli’nin tabldotta lider kurumu Grand Berk verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2017 Perşembe, 12:33

Denizli’nin gıda sektöründeki önemli firmalarından biri olan Aynes Gıda, TMSF’ye devrinin ardından yeni bir sürece girdi. Çalkantılı dönemi geride bırakan ve eski üretim kapasitesine ulaşan Aynes’de çalışanlar düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Aynes yönetimi ve çalışanlarının eşleriyle birlikte katıldığı iftarda yaklaşık 1500 kişi bir araya geldi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan Aynes Ailesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir arada kaldı, bol bol sohbet etti, büyük bir aile olduklarını gösterdi.

İFTARLIKLAR GRAND BERK’TEN
Aynes’te düzenlenen ve geniş bir katılımın sağlandığı iftar buluşmasında iftarlıkları Denizli’nin tabldotta lider kurumu Grand Berk verdi. Denizli’nin yanı sarı Aydın, Balıkesir ve Isparta’ya da hizmet veren Frand Berk, günlük yemek üretim kapasitesini 40 bin kişiye ulaştırdı. Ramazan boyunca her gün farklı bir organizasyonda yer alan Grand Berk, 650 çalışanıyla hem rutin hizmetlerini, hem de iftar organizasyonlarını başarıyla yürütüyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Alkaya, gıda sektöründe olmaları nedeniyle yaptıkları işin önemini bildiklerini ve bu doğrultuda hizmet verdiklerini belirtti.

Alkaya, “Sürekli büyüyen, hizmet kalitesin artıran ve dinamik bir yapıyız. Gıda sektöründeyiz, bu da daha dikkatli olmamızı gerektiriyor. Üstlendiğimiz iftar organizasyonlarında Ramazan’a özel planlamalar yapıyor, davetlilere ayrıcalıklı hizmet sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı