REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in iftar sofrası Muratdede’de

Büyükşehir’in iftar sofrası Muratdede’de

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Muratdede Mahallesi’nde kuruldu. Alt yapısı tamamlanan mahalle sakinlerine üst yapı müjdesi veren Başkan Osman Zolan, “Muratdede’de kaldırımlar ve yollar baştan aşağı yenilenecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2017 Salı, 10:51

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrasının durağı Muratdede Mahallesi oldu.

İftara eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti.

Duaların ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Zolan, “Allahıma hamdolsun, 11 ayın sultanı ramazanımıza bizi bir kez daha bizi kavuşturdu. İlk günkü gibi son güne kadar aynı şekilde devam ederiz, sağlıklı huzurlu güzel bir ramazan geçiririz inşallah” dedi.

“ALT YAPIYI BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİK”
Ramazan ayının çok önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Ramazan ayı vesilesi ile bu güzelliklerimiz artarak devam etsin. Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları ve duaları kabul ve makbul eylesin. Biz Muratdede’yi çok seviyoruz. Sizler bizlere destek verdiniz sabrettiniz alt yapıyı baştan aşağı yeniledik. Sizlere sıkıntı verdik, toz oldu, çamur oldu haklarınızı helal edin. Ama bunu Muratdede için, Denizlimizin geleceği için yaptık. İnşallah 1-1,5 ay içinde üst yapıya başlıyoruz. Şehrin merkezi nasılsa Muratdede’de de yollar aynı kaymak gibi asfalt, sokaklar kilit taşı ile baştan aşağı yenilenecek inşallah. İşte o zaman Muratdede alt yapısı ile üst yapısı ile tam olacak. Hizmetin en güzeli gelmiş olacak. Onun mutluluğunu hep beraber yaşayacağız” dedi.

“BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”
Başkan Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan da, herkesin Ramazan ayını tebrik ederek, “Burada birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızla iftarımızı yaptık. Allah’ım inşallah ramazan ayının sonunu görmeyi nasip etsin. Her gün bir mahallemizde iftarımızı yapmaya devam edeceğiz. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. Birlik, beraberlik içinde iftarımızı yapıyoruz. Allah’ım bu buluşmalarımızı daim etsin inşallah” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı