REKLAMI GEÇ

Umre ödüllü namaz yarışması

Umre ödüllü namaz yarışması

Namaz Gönüllüleri Platformu, “Peygamberimi Seviyorum, Ailemle Camiye Gidiyorum” etkinliği düzenledi. Etkinlikte birinci olan öğrenciye Umreye gönderilecek. İlk on dereceye giren çocuk ve anne ve babaları da çeşitli sürpriz ödüller bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2017 Pazar, 13:04

Namaz Gönüllüleri Platformu Denizli Temsilcisi Salih Tekin, çocukları namaz kılmaya teşvik etmek, ailelerin de çocuklarıyla birlikte namaz kılmalarını sağlamak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki camilerde yapılacak etkinliğe ilkokul ve ortaokulda okuyan kız ve erkek öğrencilerin katılabileceğini belirterek, özellikle anne ve babaların teravih namazına camiye çocukları ile birlikte gelmeleri ve çocukların camiyi sevdirilmesi amaçlanmaktadır. Etkinliğe kayıt olanlar Namaz Çizelgesi’ni alacak ve 40 gün sürecek etkinlikte camide kıldıkları her namazdan sonra çizelgeyi görevlilere imzalattıracaklar” dedi.

Kızların sadece teravih namazını camide kılacaklarını, diğer namazları kıldıklarını annesi veya yakınına çizelgeyi imzalatarak belgeleyeceklerini belirten Tekin, 11 Ağustos’ta sona erecek etkinlikte ödül alacak öğrencilerin belirlenen Peygamberimizle ilgili iki kitaptan yapılacak bilgi yarışmasıyla belirleneceğini söyledi. Böylece hem Peygamber sevgisini, hem de Namaz sevgisini yerleştirme amacı güttüklerini ifade eden Tekin, birinci olan öğrencinin Umreye gönderileceğini, ilk on dereceye giren çocuğa, anne ve babalarına da çeşitli sürpriz ödüller verileceğini açıkladı. Ödüller öğrencilere törenle verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı