REKLAMI GEÇ

İftar bereketi Yenimahalle’de

İftar bereketi Yenimahalle’de

Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Yenimahalle’de kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2017 Pazar, 14:40

Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Yenimahalle’de kurdu.

Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti. Başkan Zolan iftarın ardından yaptığı konuşmada, “Biz her ramazan ayında buraya geliriz ve Yenimahallemiz kendine has özellikleriyle, güzellikleriyle bizleri karşılar. Bugün de güçlü bir katılımla burada aynı sofrada buluştuk. Çok şükür, Allah’ım tutuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul eylesin. Kardeşliğimiz pekişerek devam etsin” dedi. Yenimahalle’yi doğalgaza kavuşturduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Üstyapı anlamında artık startı verdik, Hüdai Oral Caddesi, Fabrikalar Caddesi gibi etrafta yapılması gereken yollarımız var. İnşallah o yolları bu yaz yapacağız” dedi.

Önemli olanın birlik, beraberlik ve huzur olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu yaz Denizlimiz üstyapı hamlesini görecek. Denizli’de hangi cadde sıkıntı veriyorsa, zemini bozuksa, nerede altyapı yapıldıysa o caddelerimiz, sokaklarımız inşallah baştan aşağı yeniden yapılacak ve Denizlimiz bu yılsonunda farklı bir boyuta geçmiş olacak. Artık üst yapısıyla alt yapısıyla Denizlimiz örnek bir şehir olma noktasında büyük bir yol kat etmiş olacak. Onun için bu yaz üstyapı hamlesinin yapılacağı dönem olacak. Tüm ihaleleri yapıldı.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı