REKLAMI GEÇ

1 Mayıs kutlanıyor

1 Mayıs kutlanıyor

1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kentteki kutlamaların adresi Tokat ile Ulus caddelerinin kesiştiği alan olacak. Polis, kutlamaların olaysız bir şekilde geçmesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 10:22

Denizli’deki kutlamaların programı Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) oluşturduğu Tertip Komitesi’nce hazırlandı.

Denizli Valiliği, kutlamaların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tokat ile Ulus caddelerinin kesiştiği alanda yapılmasına izin verdi. Kentteki kutlamalar, sendika, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin üyelerinin saat 12.00’den itibaren Delikliçınar’da toplanmasıyla başlayacak.

Buradaki grup daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü önüne kadar yürüyecek. Tüm grupların bir araya gelmesinin ardından Ulus ve Tokat caddelerinin kesiştiği alana gidilecek. Programın saat 15.00 sıralarında başlayacağını bildirdi.

Bu arada Denizli Emniyet Müdürlüğü de tayakkuza geçti. 1 Mayıs kutlamalarının sükûnet içinde geçmesi için gerekli önlemler alınırken, alanda her hangi bir olay çıkmaması için de polis kuş uçurtmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı