REKLAMI GEÇ

5 gazeteciye sürekli basın kartı

5 gazeteciye sürekli basın kartı

Denizli’de görev yapan yaygın ve yerel medyadan beş gazeteciye sürekli basın kartları Vali Şükrü Kocatepe’nin de katıldığı toplantıda verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2015 Çarşamba, 13:34

Muğla Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü, Denizli’de görev yapan gazetecileri sarı basın kartı işlemleriyle ilgili bilgilendirmek üzere bir toplantı düzenledi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’ndaki toplantıya Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Muğla Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur, Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer ve cemiyet üyeleri katıldı.

denizli-basin-yayin-enformasyon-mugla-subesi-ic-1

Toplantıda, sarı basın kartları ile ilgili yönetmelik değişikliği hakkında bilgi veren Muğla Basın Yayın Enformasyon Müdürü Cavit Okur, “Biz, yerel basının güçlenmesini istiyoruz. En az ulusal basın kadar güçlü olması için çalışmalarımız var. Biz, ajans haberlerinden çok yerel basını takip ediyoruz ve haberleri ilgili bakanlıklara servis ediyoruz” dedi.

“BASIN ÇALIŞANLARININ KİMLİĞİ OLSUN İSTİYORUZ”
Her basın çalışanının kimliği olmasını istediklerini, bu nedenle gazete çalışanlarına sarı basın kartı almaları için başvuru yapmaya çağıran Okur, “Basın kartlarını yalnızca Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü verir, valilikler ve cemiyet veremez. Aydın’da bunu yaşadık. Aydın Valiliği, basın çalışanlarına kart vermiş, Şimdi bunları iptal edecek. Biz her basın çalışanının kimliği olmasını istiyoruz. O nedenle her çalışan bize başvursun” diye konuştu.

denizli-basin-yayin-enformasyon-mugla-subesi-ic-1

SÜREKLİ BASIN KARTI ALAN GAZETECİLER
Toplantı, DHA Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı, AA Denizli Büro Sorumlusu Mustafa Dermenci Hizmet gazetesinden Altay Varol, Olay gazetesinden Mesut Güler ve Çalgücü gazetesi sahibi Hüseyin Aytekin’e sürekli sarı basın kartları Vali Şükrü Kocatepe tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı