REKLAMI GEÇ

ADD basınla buluştu

ADD basınla buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Nihat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2018 Cuma, 16:51

Kahvaltılı buluşmada basın mensuplarıyla sohbet eden ADD Başkanı Çetin, daha sonra çalışmalarını anlattı, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna dikkat çeken Çetin, kamuoyunu bilgilendirmek adına bu zorlu görevi yerine getiren basın mensuplarını kutladı.

Türkiye gibi basın özgürlüğünün kısıtlı olduğu ülkelerde gazetecilik yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Nihat Çetin, ADD Denizli Şubesi olarak gazetecileri ağırlamak, onlarla bir araya gelmek istediklerini kaydetti.

Çetin, “Türkiye’de özgürlük alanı oldukça değişken. Bu konuda arkanızda olduğumuzu belirtmek istedik. Laik ve çağdaş Türkiye için çalışıyoruz. Türkiye’de ADD bir şemsiye dernektir. Bu nedenle halkımız tarafından önemseniyor. Bir şey yapılacaksa ADD’nin düşüncesi önemsenir. ADD’ye destek vermek, laik, sosyal, çağdaş Türkiye’ye destek vermektir. Vatandaşlarımızı bize katılamaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı